Catering
Het Trefpunt kan, vanuit de goed geoutilleerde keuken, allerlei lekkers voor u verzorgen. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid, er is altijd iets binnen uw budget. Wij zijn geen café of restaurant. Alles wordt speciaal voor u ingekocht en bereid. Dat betekent dat wij met al uw (dieet)wensen rekening kunnen houden. Dat betekent ook dat u altijd van tevoren moet reserveren.

Vers gebakken gevulde koeken, een high tea, gezellige cupcakes, een uitgebreid bittergarnituur, een sateetje, een lekkere portie patat met een Van Dobben croquet, huzarensalade, beschuit met muisjes, petit-fourtjes met uw logo, een broodje beenham of een heerlijke bavarois met frambozen: het zijn nog maar enkele voorbeelden van de heerlijkheden die wij voor u kunnen bereiden.

Broodmaaltijden
U kunt terecht voor een lunch bestaande uit een broodje ham, een broodje kaas en een glas melk. U kunt ook terecht voor een uitgebreide broodmaaltijd met een saladebuffet en een nagerechtenbuffet. Een broodmaaltijd aan tafel of juist in buffetvorm. En heel belangrijk: het staat voor u klaar op het door u gewenste tijdstip.

Diners
Voor groepen van 10 tot 40 personen serveren wij diverse warme maaltijden. Plate-service of in buffetvorm, de keus is aan u. Daarnaast verzorgen wij diverse koude- en warme buffetten. Een schitterend voorgerechtenbuffet en een uitgebreid dessertbuffet: we verzorgen het graag. Buffetten zijn mogelijk van 20 - 250 personen. De samenstelling van het buffet kan aangepast worden aan uw wensen.

Dieetwensen
Op verzoek kunnen wij voor bijna alle diëten onze maaltijden aanpassen. Wij kunnen bijvoorbeeld een heerlijke glutenvrije maaltijd bereiden (zo nodig gecombineerd met lactosevrij). En natuurlijk kunnen we ook altijd een vegetarisch variant verzorgen.