Even voorstellen...

De Hervormde Gemeente Nieuw-Vennep beschikt over een multifunctioneel zalencentrum. Wij gebruiken de zalen zelf voor al onze bijeenkomsten, maar daarnaast zijn de zalen ook te huur voor derden. En natuurlijk verzorgen wij ook de catering. U kunt rekenen op een prima verzorging.

Het Trefpunt en de Hervormde Kerk

Vaste contactpersonen en korte lijnen
Het beheer van Het Trefpunt wordt al vele jaren gedaan door Kees en Truus Klerk. Zij kunnen u, dankzij jarenlange ervaring, goed adviseren en kennen de locale situatie zodat uw bijeenkomst een succes wordt. Wij streven naar langdurige klantenrelaties en persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. De beheerders bemoeien zich ook met de dagelijkse gang van zaken en onze medewerkers zijn doorgaans lang aan ons verbonden. U heeft dus te maken met steeds dezelfde medewerkers en niemand hoeft elkaar nog iets uit te leggen. Dat werkt wel zo prettig.

Uitstekend bereikbaar
Het Trefpunt ligt in het hart van Nieuw-Vennep in de Haarlemmermeer. Dus vlakbij Schiphol en op een paar minuutjes van de A4 en de A44. Het station ligt op loopafstand. Als u met de auto komt, vindt u altijd een gratis parkeerplek op ons grote parkeerterrein. Wat verder belangrijk is: ook met een rolstoel is ons zalencentrum goed toegankelijk.

Bijna de hele week geopend
Het huren van een zaal is mogelijk van maandag tot en met zaterdag tussen 8.30 en 24.00 uur. We zijn gesloten op zondag en alle christelijke feestdagen.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u een afspraak maken met  Kees en Truus Klerk. Wij geven u graag een rondleiding en wisselen vrijblijvend met u van gedachten over de talrijke mogelijkheden die ons zalencentrum biedt.