De kerk die dateert uit 1862, is in 2012 gerenoveerd. In de kerkzaal zijn de banken rondom de preekstoel geplaatst, wat een intieme sfeer geeft. De gaanderij, met orgel, is bereikbaar vanuit de hal. Zalencentrum Het Trefpunt, met 8 verschillende zalen, is direct vanuit de kerkzaal bereikbaar.
De kerk is beschikbaar voor kerkdiensten, plechtigheden en intieme concerten.

aantal zitplaatsen  begane grond 300
  gaanderij 75
techniek   geluidsinstallatie (spraak en muziekweergave via CD's), eenvoudig mengpaneel, krachtstroom, beamers, camera voor DVD-opname, mogelijkheid voor uitzending op internet
minder validen toegankelijk via zalencentrum Het Trefpunt (in de kerk zijn banken en erg weinig posities om een rolstoel te plaatsen)
  voorzieningen liften en toilet in zalencentrum Het Trefpunt, ringleiding
orgel   16 registers verdeeld over 2 manualen (Kaat en Tijhuis 1980)
podium   geen; rondom de preekstoel is een vrije vloerruimte van 5 meter breed en maximaal 3 meter lang (halve cirkel)

Prijzen: op aanvraag.

Voor meer informatie over de Hervormde Gemeente kunt u terecht op de website van de kerk.