Zalen
In Het Trefpunt hebben wij een grote zaal, een bovenzaal, twee dubbele zalen en vier kleine zalen. Daarnaast zijn er nog twee ruimtes in het souterrain. Alle zalen zijn bereikbaar vanuit een ruime hal. Het maximale aantal personen per zaal is afhankelijk van de door u gewenste opstelling. In theater- of cabaretopstelling kunnen meer mensen plaats nemen dan in een carré. Natuurlijk adviseren wij u graag.
In alle zalen is daglicht aanwezig.
In alle zalen is Wifi aanwezig. Beamers, flipovers en andere apparatuur kunnen wij in elke zaal voor u neerzetten.

Hal

Grote zaal   Grote zaal
De grote zaal is vierkant en 225 m² (excl. podium) groot. De zaal is zeer geschikt voor het houden van grote vergaderingen (van 50 – ca. 200 personen), conferenties, bedrijfspresentaties en dergelijke. In de zaal is een goede geluidsinstallatie aanwezig. Audiovisuele middelen, zoals een beamer en scherm kunnen wij voor u installeren. Wij kunnen de zaal in iedere gewenste opstelling inrichten. In de zaal is een uitgiftepunt voor consumpties aanwezig. De zaal is al te huur vanaf € 119,50 per dagdeel.

Bovenzaal
De bovenzaal is rechthoekig en iets groter dan 100 m2.  Omdat u op een eigen verdieping zit, met een eigen toiletgroep, biedt deze zaal veel privacy. Desgewenst is er zelfs een eigen ingang. Natuurlijk is ook hier een geluidsinstallatie aanwezig en kan andere apparatuur geplaatst worden.  Deze zaal is al te huur vanaf € 79,50 per dagdeel.
  Bovenzaal

Dubbele zaal   Dubbele zalen
De dubbele zalen zijn rechthoekig en ongeveer 50 m² groot.  Deze zalen bevinden zich op de beganegrond. De maat is perfect voor een training voor ongeveer 16 personen. Een dubbele zaal is al te huur voor € 49,50 per dagdeel.

Kleine zalen
De kleine zalen zijn ongeveer 25 m² groot. De zalen zijn zeer geschikt voor kleine vergaderingen, maar worden ook veel gebruikt voor trainingen of workshops, met name wanneer in kleinere groepen gewerkt moet worden en de plenaire bijeenkomsten in een grote zaal zijn. Audiovisuele middelen installeren wij graag. Een kleine zaal is te huur vanaf € 33,50 per dagdeel.
  Kleine zaal