Feest
Ook als u feestplannen heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Want of u nu kiest voor een besloten familiebijeenkomst in een kleine zaal of een receptie in de grote zaal: Het Trefpunt biedt u de juiste entourage en service op maat.

Voor elke gelegenheid, van kraamfeest tot huwelijksfeest en van verjaardag tot huwelijksjubileum, hebben wij een gezellige zaal en een geslaagde catering. Van bitterbal tot high tea en van bruidstaart tot dessertbuffet met vuurwerk, uw gasten hoeft het aan niets te ontbreken. Wanneer u ook nog actief wilt zijn tijdens uw feest, dan zetten wij graag ons oud-hollands spelcircuit voor u klaar. Gegarandeerd veel plezier voor jong en oud.

Wij maken graag een offerte op maat waarin uw (dieet)wensen natuurlijk voorop staan. Neem contact op met Kees en Truus Klerk. Zij staan u graag te woord.