Gratis offerte 

Contact 

Hoofdweg 1318
2153 LS  Nieuw-Vennep

Tel. 0252-672476
Fax. 0252-624583

trefpunt@wittekerk.nl

Routebeschrijving


Trainingen

Het Trefpunt is uitermate geschikt voor het houden van trainingen en cursussen. Eénmalige trainingen van een dagdeel of complete opleidingstrajecten van één jaar of van meerdere jaren, wij faciliteren het graag. De rustige omgeving en de persoonlijke aandacht maken dat u zich volledig aan uw training kunt wijden. 

Arrangementen
U kunt één van onze volledig verzorgde arrangementen boeken. U heeft dan een zaal tot uw beschikking met daarin een flip-over en een beamer. Koffie, thee, frisdrank, perpermuntjes, koekjes een lekkere smoothie en natuurlijk een verzorgde lunch horen bij het arrangement. Dagarrangementen zijn al mogelijk voor € 47,00 per persoon.
Natuurlijk hoeft een training niet altijd overdag te vallen. Ook middag- en avondprogramma’s zijn mogelijk. Met een snack of een warme maaltijd tussendoor. Wij kunnen vrijblijvend een prijsopgaaf verstrekken. 

Vergaderen

Zaal en catering
Heeft u liever geen arrangement, dan kunt u ook de door u gewenste onderdelen los boeken. Zaalruimte, een kopje koffie of thee bij ontvangst, een eenvoudige lunch en 's middags nog een kopje koffie of thee kunnen wij u al bieden voor € 13,50 per persoon. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave doen. 

Meerdere dagen
Wanneer uw training meerdere dagen duurt, zorgen wij vanzelfsprekend voor afwisseling in de maaltijden en andere verstrekkingen. Het Trefpunt beschikt niet over hotelkamers, maar daarvoor kunt u in het naastgelegen hotel terecht.

Meer informatie 
Voor meer informatie kunt u een afspraak maken met de beheerders: Kees en Truus Klerk. Zij geven u graag een rondleiding en wisselen vrijblijvend met u van gedachten over de talrijke mogelijkheden die ons zalencentrum biedt. 

© copyright 2003 - 2018 wittekerk.nl | Contact | Disclaimer | Sitemap | design Wizzo