Vergaderingen
Het Trefpunt wordt door plaatselijke bedrijven en verenigingen gebruikt. Maar ook veel landelijke bedrijven en instellingen maken graag gebruik van onze centraal gelegen locatie. Voor kleine en grote groepen hebben wij geschikte zaalruimte.

Zalen zijn te huur vanaf € 33,50 per dagdeel. Een dagdeel kan in de ochtend, de middag of in de avond vallen. De zalen kunnen naar wens ingericht worden in diverse opstellingen. Ook audiovisuele hulpmiddelen zoals een flip-over, beamer of dvd-speler kunnen wij voor u klaarzetten.

Koffie met....
U bent welkom voor een eenmalige vergadering, maar ook voor regelmatig terugkerende vergaderingen hebben wij nog voldoende zaalruimte. Bovendien ontvangt u een aantrekkelijke korting wanneer u meerdere data tegelijk boekt.
koffie

Catering
Natuurlijk wilt u een kopje koffie of thee gebruiken, of een lekker kopje cappuccino. Dat kunt u afhalen aan het uitgiftepunt of serveren wij voor u in de zaal. Wanneer u de voorkeur geeft aan een thermoskan koffie of thee, dan zetten we die voor u klaar. Wij hebben al een kopje koffie voor € 1,20.

Wilt u iets meer gebruiken dan een kopje koffie, dan verzorgen wij dat graag voor u. Koekjes, cupcakes, gebak, frisdrank of een glaasje wijn, desgewenst met een uitgebreid bittergarnituur, het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden die wij bieden.