Catering

Het Trefpunt kan, vanuit de goed geoutilleerde keuken, allerlei lekkers voor u verzorgen. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid, er is altijd iets binnen uw budget. Wij zijn geen café of restaurant. Alles wordt speciaal voor u ingekocht en bereid. Dat betekent dat wij met al uw (dieet)wensen rekening kunnen houden. Dat betekent ook dat u altijd van tevoren moet reserveren.

Onze heerlijke, gezonde lunch, vers gebakken gevulde koeken, een high tea, een uitgebreid bittergarnituur, een lekkere portie patat met een Van Dobben croquet, huzarensalade, beschuit met muisjes, petit-fourtjes met uw logo, een broodje beenham of een kleurrijke smoothie: het zijn nog maar enkele voorbeelden van de heerlijkheden die wij voor u kunnen bereiden.

Lunch

Een lekkere en gezonde lunch van volkorenbrood met bijvoorbeeld humus, yoghurt met huisgemaakte granola en fruit serveren wij graag. Ook onze Basislunch met een broodje Van Dobben-croquet, een belegd broodje, krentenbol, portie fruit en melk of karnemelk vinden veel mensen een lekkere onderbreking van hun trainingsdag. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een simpele lunch bestaande uit een broodje ham, een broodje kaas en een glas melk. Een broodmaaltijd aan tafel of juist in buffetvorm. En heel belangrijk: het staat voor u klaar op het door u gewenste tijdstip.

Diner

Voor groepen van 10 tot 40 personen serveren wij complete en lekkere warme maaltijden. Een buffet of shared-dining: de keus is aan u. Daarnaast verzorgen wij diverse koude- en warme buffetten. Een schitterend voorgerechtenbuffet en een uitgebreid dessertbuffet: we serveren het graag. Buffetten zijn mogelijk van 30 – 250 personen. De samenstelling van het buffet kan aangepast worden aan uw wensen.

Dieetwensen

Op verzoek kunnen wij voor bijna alle diëten onze maaltijden aanpassen. Wij kunnen bijvoorbeeld een heerlijke glutenvrije maaltijd bereiden (zo nodig gecombineerd met lactosevrij). En een vegetarisch variant verzorgen kan natuurlijk altijd.

Prijzen

Onze prijzen kunt u vinden in onze uitgebreide prijslijst. Natuurlijk kunt u ons ook mailen, bellen of appen en een afspraak maken. Wij leiden u graag rond en maken een persoonlijke offerte.