Eten en drinken tijdens uw bijeenkomst

Het Trefpunt kan voor u een lunch verzorgen of een warme maaltijd, van eenvoudig tot zeer uitgebreid, er is altijd iets binnen uw budget. Alles wordt speciaal voor u ingekocht en bereid. Dat betekent dat wij uitstekend met al uw (dieet)wensen rekening kunnen houden. Dat betekent ook dat u altijd van tevoren moet reserveren. En heel belangrijk: het staat voor u klaar op het door u gewenste tijdstip.

Lunch

Na hard werken in de ochtend tijdens uw workshop of vergadering is het fijn om lekker te lunchen. Onze basis lunch bestaat uit een broodje Van Dobben-kroket, 2 belegde broodjes met kaas en vleeswaren, een krentenbol en een glas melk of jus d’orange vinden velen een prettige onderbreking. 

Warme maaltijd

Voor groepen van 10 tot ongeveer 80 personen kunnen diverse warme maaltijden verzorgd worden. De maaltijd wordt in buffetvorm geserveerd. Speciale wensen zoals een dieet of vegetarisch zijn mogelijk en worden zonder meerkosten aangeboden, als het minstens 3 werkdagen voor het evenement wordt gevraagd.

De maaltijd is inclusief een salade. Een nagerecht is mogelijk op aanvraag en tegen meerprijs. 

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen. 

Buffet in Het Trefpunt

Tarieven

Onze tarieven staan in onze uitgebreide prijslijst met bijbehorende algemene voorwaarden. Natuurlijk mag u ons ook mailen of bellen en een afspraak maken. Wij leiden u graag rond en maken een persoonlijke offerte.