Catering

Het Trefpunt kan een lunch aanbieden, van eenvoudig tot zeer uitgebreid, er is altijd iets binnen uw budget. Wij zijn geen café of restaurant. Alles wordt speciaal voor u ingekocht en bereid. Dat betekent dat wij met al uw (dieet)wensen rekening kunnen houden. Dat betekent ook dat u altijd van tevoren moet reserveren.

Onze heerlijke, gezonde lunch, een uitgebreid bittergarnituur, een broodje Van Dobben croquet, huzarensalade, beschuit met muisjes, petit-fourtjes met uw logo: het zijn nog maar enkele voorbeelden van de heerlijkheden die wij voor u kunnen bereiden.

Lunch

Een lekkere en gezonde lunch van volkorenbrood met bijvoorbeeld humus, yoghurt met huisgemaakte granola en fruit serveren wij graag. Ook onze Basislunch met een broodje Van Dobben-croquet, een belegd broodje, krentenbol, portie fruit en melk of karnemelk vinden veel mensen een lekkere onderbreking van hun trainingsdag. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een simpele lunch bestaande uit een broodje ham, een broodje kaas en een glas melk. Het betreft een broodmaaltijd aan tafel.  En heel belangrijk: het staat voor u klaar op het door u gewenste tijdstip.

Dieetwensen

Op verzoek kunnen wij voor bijna alle diëten onze maaltijden aanpassen. Wij kunnen bijvoorbeeld een heerlijke glutenvrije maaltijd bereiden (zo nodig gecombineerd met lactosevrij). En een vegetarisch variant verzorgen kan natuurlijk altijd.

Prijzen

Onze prijzen kunt u vinden in onze uitgebreide prijslijst. Natuurlijk kunt u ons ook mailen, bellen of appen en een afspraak maken. Wij leiden u graag rond en maken een persoonlijke offerte.