Zaal huren voor uw vergadering, training of workshop

U komt binnen bij het Trefpunt in een ruime, centraal gelegen hal. Deze hal is geschikt voor een uitgebreide informatiemarkt, een informele borrel of een gezellige lunch.

Op de begane grond vindt u verder 5 zalen , geschikt voor groepen tussen 6 en 120 personen. Op de eerste verdieping (ook bereikbaar met lift) is de Bovenzaal, geschikt voor 32 – 40 personen. Alle zalen zijn ook te combineren voor werken in groepjes en plenaire bijeenkomsten.

In alle zalen is daglicht aanwezig. In de bovenzaal en de grote zaal kunt u gratis gebruik maken van een microfoon en gratis Wifi. Andere faciliteiten zoals audio, beamer en flipover zijn op aanvraag beschikbaar. En er is professionele catering door gastvrije en ervaren medewerkers voor u en uw gasten.

De zalen zijn te huur van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 00:00 uur. Op zondag, christelijke feestdagen en tussen kerst en oud & nieuw zijn wij gesloten. Onze zalen zijn niet te huur voor een bruiloft of feest. Wij hebben hier niet de juiste vergunning voor.

Een zaal wordt verhuurd voor minimaal 3 uur. Wilt u voor een kortere periode een zaal huren dan wordt het basistarief van drie uur in rekening gebracht. Onze tarieven staan in onze prijslijst met bijbehorende algemene voorwaarden.

Wij leiden u graag rond en adviseren u voor uw bijeenkomst, workshop of training. Bel of mail ons om een afspraak te maken.