0252-672476 trefpunt@wittekerk.nl

Zaal huren

In Het Trefpunt is een grote zaal, een bovenzaal, twee dubbele zalen en vier kleine zalen. Alle zalen zijn bereikbaar vanuit een ruime hal. Het maximale aantal personen per zaal is afhankelijk van de door u gewenste opstelling. In theater- of cabaretopstelling kunnen meer mensen plaats nemen dan in een carré. Natuurlijk adviseren wij u graag.

In alle zalen is daglicht en WiFi aanwezig. In de bovenzaal en de grote zaal  kunt u gratis gebruik maken van een microfoon. Beamers, flipovers en andere apparatuur zijn op aanvraag beschikbaar in elke zaal.

Onze zalen zijn niet te huren voor een bruiloft of feest. Voor het huren van zalen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

De zalen zijn te huur van dinsdag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17:00 uur. Op zondag en christelijke feestdagen zijn wij gesloten. Ook tussen kerst en oud- en nieuw zijn wij niet open.

Een zaal wordt verhuurd voor minimaal 3 uur. Wilt u voor een kortere periode een zaal huren dan betaalt u toch het basistarief van drie uur.

Kerkzaal

Voor kerkdiensten, plechtigheden en concerten kunt u ook gebruik maken van de kerkzaal in onze Witte Kerk, die vanuit Het Trefpunt binnendoor te bereiken is.

Grote Zaal

De grote zaal is vierkant en 225 m² (excl. podium) groot. De zaal is zeer geschikt voor het houden van grote vergaderingen (van 50 – ca. 220 personen), conferenties, bedrijfspresentaties en dergelijke. In de zaal is een goede geluidsinstallatie aanwezig en kan een beamer en scherm gebruikt worden. De zaal kan in iedere gewenste opstelling ingericht worden. In de zaal is een bar aanwezig.

fotograaf: Piet Klaassen

Bovenzaal

De bovenzaal is rechthoekig en iets groter dan 100 m².  Deze zaal biedt veel privacy en heeft een eigen toiletgroep. Desgewenst is er zelfs een eigen ingang. Natuurlijk is ook hier een geluidsinstallatie aanwezig en kan andere apparatuur geplaatst worden.

Dubbele zalen

De dubbele zalen zijn rechthoekig en ongeveer 50 m² groot.  Deze zalen bevinden zich op de begane grond. De maat is perfect voor een training voor ongeveer 18 personen.

Kleine zalen

De kleine zaal is ongeveer 25 m² groot. Er zijn 4 kleine zalen. Deze zaal is zeer geschikt voor een vergadering, maar wordt ook veel gebruikt voor een training of workshop, met name wanneer in kleinere groepen gewerkt moet worden en de plenaire bijeenkomst in een grote zaal is. Audiovisuele middelen zijn op aanvraag beschikbaar.

Tarieven

Onze tarieven staan in onze uitgebreide prijslijst met bijbehorende algemene voorwaarden. Natuurlijk mag u ons ook mailen of bellen en een afspraak maken. Wij leiden u graag rond en maken een persoonlijke offerte.