Zalen huren

In Het Trefpunt vindt u een grote zaal, een bovenzaal, twee dubbele zalen en vier kleine zalen. Daarnaast zijn er nog twee ruimtes in het souterrain. Alle zalen zijn bereikbaar vanuit een ruime hal. Het maximale aantal personen per zaal is afhankelijk van de door u gewenste opstelling. In theater- of cabaretopstelling kunnen meer mensen plaats nemen dan in een carré. Natuurlijk adviseren wij u graag.
In alle zalen is daglicht en WiFi aanwezig. In de bovenzaal en de grote zaal  kunt u gratis gebruik maken van de microfoons. Beamers, flipovers en andere apparatuur kunnen wij in elke zaal voor u neerzetten.
Wij verhuren onze zalen niet voor bruiloften en partijen. Voor het huren van zalen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

De zalen zijn te huur van dinsdag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17:00 uur. Op zondag en christelijke feestdagen zijn wij gesloten. Ook tussen kerst en oud- en nieuw, zijn wij niet open. De zalen worden verhuurd per dagdeel. Een dagdeel is van 9.00 – 12.00 uur, van 13.30 – 16.30 uur. Een hele dag is van 9.00 – 17.00 uur. Wilt u voor een kortere periode een zaal huren dan betaald u toch het basistarief van drie uur.

Kerkzaal

Het is ook mogelijk om de kerk te huren voor uitvoeringen/concerten.

 

 

 

 

Grote Zaal

De grote zaal is vierkant en 225 m² (excl. podium) groot. De zaal is zeer geschikt voor het houden van grote vergaderingen (van 50 – ca. 220 personen), conferenties, bedrijfspresentaties en dergelijke. In de zaal is een goede geluidsinstallatie aanwezig en kunnen wij een beamer en scherm installeren. Wij kunnen de zaal in iedere gewenste opstelling inrichten. In de zaal is een uitgiftepunt voor consumpties aanwezig.

fotograaf: Piet Klaassen

Bovenzaal

De bovenzaal is rechthoekig en iets groter dan 100 m².  Deze zaal biedt veel privacy en heeft een eigen toiletgroep. Desgewenst is er zelfs een eigen ingang. Natuurlijk is ook hier een geluidsinstallatie aanwezig en kan andere apparatuur geplaatst worden.

Dubbele zalen

De dubbele zalen zijn rechthoekig en ongeveer 50 m² groot.  Deze zalen bevinden zich op de begane grond. De maat is perfect voor een training voor ongeveer 18 personen.

Kleine zalen 

De kleine zalen zijn ongeveer 25 m² groot. De zalen zijn zeer geschikt voor kleine vergaderingen, maar worden ook veel gebruikt voor trainingen of workshops, met name wanneer in kleinere groepen gewerkt moet worden en de plenaire bijeenkomsten in een grote zaal zijn. Audiovisuele middelen installeren wij graag.

Prijzen

Onze prijzen kunt u vinden in onze uitgebreide prijslijst met bijbehoorde algemene voorwaarden Natuurlijk kunt u ons ook mailen, bellen of appen en een afspraak maken. Wij leiden u graag rond en maken een persoonlijke offerte.