0252-672476 trefpunt@wittekerk.nl

Congreszaal

Een congres, symposium of conferentie kan zeker in het Trefpunt gehouden worden. In de Grote Zaal is plaats voor 200 personen.  En er is ook een zestal kleinere zalen. In de ruime hal is gelegenheid voor een uitgebreide informatiemarkt of een informele borrel. En de techniek? Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Microfoons (headset of handheld) en beamers zijn op aanvraag beschikbaar en er is altijd technische ondersteuning. En heeft u andere apparatuur nodig? Laat het ons weten en wij regelen het voor u.

Zalen

Bekijk hier een uitgebreide beschrijving van de beschikbare zalen. En wilt u iets speciaals: neem dan contact op om te kijken of het Trefpunt in de mooie Witte Kerk voor u een geschikte locatie is.

Tarieven

Onze tarieven staan in onze uitgebreide prijslijst met bijbehorende algemene voorwaarden. Natuurlijk mag u ons ook mailen of bellen en een afspraak maken. Wij leiden u graag rond en maken een persoonlijke offerte.