Congreszalen

Een congres, symposium of conferentie kunnen wij uitstekend huisvesten. In onze Grote Zaal is riant plaats voor 200 personen.  En we hebben ook een zestal subzalen ter beschikking. In onze ruime hal is gelegenheid om een uitgebreide informatiemarkt neer te zetten. En de techniek? Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken.  Microfoons (headsets, handhelds) en  beamers hebben voor ons geen geheimen meer en we zorgen altijd voor technische ondersteuning. En mochten we apparatuur niet zelf in huis hebben, dan zorgen wij dat het in huis komt en goed functioneert.

Zalen

Natuurlijk hebben we ook een uitgebreide beschrijving van de beschikbare zalen. En wilt u iets speciaals: neem dan contact op om te kijken of onze mooie Witte Kerk voor u een geschikte en exclusieve locatie is. 

Prijzen

Onze prijzen kunt u vinden in onze uitgebreide prijslijst met bijbehorende algemene voorwaarden. Natuurlijk kunt u ons ook mailen, bellen of appen en een afspraak maken. Wij leiden u graag rond en maken een persoonlijke offerte.